full screen background image

Profesioniştii mountain bike-ului de la MERIDA vor concura pentru Volkswagen Autovehicule Comerciale

multivan-merida     MERIDA, echipa de profesionişti ai mountain bike-ului, va concura, în 2014, pentru Volkswagen Autovehicule Comerciale.

Julian Schelb, nou venit în echipă, va conduce un California Beach, în timp ce Dahle-Flesja, campion mondial, şi coechipierii săi, vor calatori cu autovehicule Multivan Comfortline.

Prezentarea la Mallorca, în acest an, a Echipei de Ciclism Multivan Merida, a reprezentat semnalul de start pentru sezonul 2014 şi, în acelaşi timp, o continuare a colaborării de succes dintre MERIDA si sponsorul campionatului, Volkswagen Autovehicule Comerciale, unul dintre cei mai mari constructori de autovehicule comerciale, MPV-uri şi camper van-uri.

Cu ocazia fiecărei curse la care va participa în 2014, echipa de ciclism MULTIVAN MERIDA va fi însoţită de unsprezece autovehicule Multivan, două Crafter Furgon şi un camper van Crafter.
“Pur şi simplu, nu ne-am putea descurca fără aceste autovehicule. Le utilizăm pentru a ne deplasa la fiecare cursă internă sau internaţională şi pentru a transporta tot echipamentul nostru”, a subliniat Fabian Aust, directorul echipei.

Iar palmaresul lor este impresionant: în cei zece ani de parteneriat, echipa de ciclism Multivan Merida a fost campioană a Germaniei de 16 ori, campioană europeană de 15 ori, campioană mondială de 12 ori, şi a înregistrat şi 37 de victorii în Cupa Mondială.

“MERIDA este partenerul ideal pentru Volkswagen Autovehicule Comerciale. Ambii parteneri creează produse de înaltă calitate şi se numară printre cele mai de succes echipe din segmentul lor de activitate”, declară Bram Schot, Membru al Consiliului de Administraţie al Mărcii Volkswagen Autovehicule Comerciale, responsabil pentru Vânzări şi Marketing.

Julian Schelb, vicecampion mondial, la categoria sub 23 de ani, şi nou venit în cadrul echipei, a optat pentru modelul California Beach cu plafon pop-up.

“Aştept cu nerăbdare să călătoresc în perioada următoare cu modelul California. Iar dacă vreodată mă simt obosit, pot să şi dorm perfect la bordul acestui autovehicul. În domeniul nostru este un lucru cu adevărat unic să ai un sponsor precum Volkswagen Autovehicule Comerciale, care oferă modele atât de atractive”.

Gunn-Rita Dahle-Flesja, campioană mondială en-titre din UCI Mountainbike Marathon, unde se ating distanţe de 94 km şi altitudini de peste 4.400 de metri, conduce cu entuziasm, de mulţi ani, modelul Multivan, la fel ca şi coechipierii ei, Jose Antonio Hermida, Rudi van Houts, Thomas Litscher şi Ondrej Cink.

Atât Multivan, cât şi California, reprezintă vehiculele de bază, ideale pentru sportivii profesionişti sau amatori.

Oricine călătoreşte cu un mountain bike, are nevoie de o maşină flexibilă şi fiabilă, care să ofere mult spaţiu.

Cu scaunele sale mobile şi conceptul interior flexibil, Multivan oferă destul spaţiu pentru a încărca în interior tot echipamentul necesar pentru ciclism, acesta fiind astfel protejat de hoţi sau de vremea rea.

În timpul cantonamentului de antrenament din acest an, care a avut loc între 11 şi 17 februarie, în Alcudia, Mallorca, profesioniştii ciclismului şi jurnaliştii din presa internaţională, care au fost prezenţi, au avut ocazia să testeze modelele Amarok Canyon, Cross Caddy, Multivan BlueMotion şi T5 Rockton Expedition.

comments

comments




Leave a Reply

avatar