full screen background image

Dosare penale pentru şoferi prinşi pe când conduceau sub influenţa alcoolului

POLITIST     În cursul acestei nopţi, la ora 01.20, un echipaj de poliţie din cadrul Poliţiei municipiului Suceava a oprit în trafic, pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, din municipiul Suceava, autoutilitara condusă de un bărbat, de 34 de ani, din judeţul Botoşani, care nu posedă permis de conducere.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

În acceaşi noapte, în jurul orei 01.05, pe DN 2E, în zona trecerii la nivel cu calea ferată din satul Capu Codrului, comuna Păltinoasa, un bărbat, de 42 de ani, localnic, în timp ce conducea autoutilitara, nu a păstrat o distanţă regulamentară față de autoturismul care circula în faţa sa, condus de un tânăr, de 27 de ani, din comuna Botoşana, intrând în coliziune faţă-spate cu acesta.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, pentru tânărul de 27 de ani, şi de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul celui de 42 de ani, acestuia din urmă, fiindu-i recoltate probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar