full screen background image

Dorina Chiriac va fi alături de Taxi la concertul aniversar din martie

Dorina Chiriac     Actrița Dorina Chiriac completează lista invitaților speciali care vor participa la concertul aniversar Taxi de pe 17 martie. Formația sărbătorește anul acesta 15 ani de activitate.
“Îmi place Taxi pentru că seamănă cu mine, iar eu nu semăn cu nimic. Eu merg cu Taxi, că nu mă taxează și nu mă duce pe ocolite și nu refuză cursa că nu sunt în drumul său spre casă. Taxi nu se retrage acasă, Taxi mă duce Undeva.” – Dorina Chiriac.
Până în acest moment, Taxi a anunțat ca va urca pe scena Sălii Palatului alături de Maia Morgenstern, Emilia Popescu, Cornelia Tihon, Victor Rebengiuc, Marius Florea Vizante, Corul Madrigal și Grupul de copii “Do Re Mi”.
În cadrul spectacolului de pe 17 martie, formația va interpreta hiturile binecunoscute, dar și piese de pe noul disc. Fondator, compozitor și textier al trupei Taxi, Dan Teodorescu și-a pus întreg sufletul în acest proiect. Având la activ peste o mie de concerte, o participare la Eurovision, șapte albume, numeroase videoclipuri, zeci de premii, Taxi revine la Sala Palatului pentru a-și spune povestea. O va face în stilul caracteristic,  cu autoironie și umor.

comments

comments




Leave a Reply

avatar