full screen background image

Antonescu: Programul de guvernare este de fapt un siropel ieftin și dulceag

Crin-Antonescu    Liderul PNL Crin Antonescu a criticat, marți, programul de guvernare al Guvernului, arătând că este un „siropel ieftin și dulceag”, iar premierul Victor Ponta încearcă să mintă poporul cu jocuri alba-neagra.

„Atât timp cât noi am fost în Guvern, știam că începând cu 1 iulie, CAS-ul la angajator scade cu 5%. Acum avem ceva ce nu e program de guvernare, ci e un siropel ieftin și dulceag, în care ni se spune că ar fi bine să fie bani și nu știe când. Asta e o formulă demagogică. Toate aceste declarații îmbibate cu sirop ieftin, de proastă calitate nu fac decât să anihileze un program de guvernare”, a declarat Crin Antonescu.

„Exact cum nu mai există USL, iar domnul Ponta și USD încearcă să mintă o țară întreagă făcând jocuri cu alba neagra, la fel cu acest program. Ce avem noi astăzi valabil ca intenție clară și asumată? Totul este vag, dacă se va putea, când se va putea. Avem cifre precise și avem o creștere a deficitului bugetar”, a continuat liderul PNL.

Luni, la ora 14.00, Guvernul îşi va angaja răspunderea pe programul politic, într-o şedinţă a plenului reunit al Parlamentului.

PDL şi-a anunţat însă deja intenţia de a depune o moţiune de cenzură şi va cere şi susţinerea liberalilor şi a Partidului Mişcarea Populară în acest sens.

comments

comments




Leave a Reply

avatar