full screen background image

441 de conducători auto testaţi cu etilotestul, în 3 zile de controale ale poliţiştilor rutieri

POLITIST     În scopul impunerii unui climat de disciplină în rândul participanţilor la traficul rutier, în perioada 7 – 9 martie, Serviciul Rutier Suceava, împreună cu biroul/formaţiunile de profil din teritoriu, sprijiniţi de lucrători de siguranţă publică atestaţi să desfăşoare activităţi pe linie rutieră, inclusiv din cadrul secţiilor de poliţie rurală, au organizat şi desfăşurat acţiuni tematice pe drumurile publice din judeţ, în vederea depistării conducătorilor auto care încalcă regimul legal de viteză, depăşesc neregulamentar și conduc autovehicule  pe drumurile publice după ce au consumat băuturi alcoolice.

Au fost aplicate 784 de sancţiuni, în valoare de 164.005 lei, din care 459 pentru depăşirea vitezeilegale.

Au fost constatate 7 infracţiuni constatate, fiind reţinute 28 permise de conducere şi 13  certificate de înmatriculare.

În cadrul acţiunii, au fost testaţi cu aparatul etilotest 441 de conducători auto.

Poliţiştii au depistat o femeie, de 34 de ani, din municipiul Vatra Dornei, a condus autoturismul, pe DN 17, str. Argestru, cu viteza de 101 km/h în localitate.

S-a procedat la sancţionarea contravenţională a conducătorului auto şi reţinerea permisului de conducere, pentru o perioadă de 90 de zile.

comments

comments




Leave a Reply

avatar