full screen background image

Robbie Williams se înfometează pentru a pierde în greutate

Robbie Wiliams     Cântăreţul Robbie Williams, care a împlinit 40 de ani pe 13 februarie, a declarat recent într-un interviu radiofonic că se înfometează pentru a pierde în greutate şi că îi place să lucreze la noi albume deoarece uită să mai mănânce în timp ce compune.
Cântăreţul britanic a spus că a început să renunţe la alimentele bogate în calorii în preajma Crăciunului, pentru a evita îngrăşarea de sărbători, însă a continuat regimul hipocaloric şi în 2014.
“Secretul meu este să nu mănânc. Crăciunul a însemnat doar o mare abundenţă de ciocolată, prăjituri, zahăr şi carbohidraţi. Regimul meu de până acum înseamnă un mic dejun copios şi două shake-uri proteice pentru tot restul zilei”, a afirmat Robbie Williams.
În luna decembrie a anului trecut, Robbie Williams a afirmat că, în 2014, îşi va face o operaţie de liposucţie deoarece se teme de criza bărbatului de vârstă mijlocie. Totodată, el a spus că fiica lui, Theodore Rose, născută în 2012, l-a determinat să ducă un stil de viaţă mai sănătos.

 

comments

comments




Leave a Reply

avatar