full screen background image

Noul album U2 nu va mai fi lansat anul acesta

U2     U2 nu va mai lansa noul album anul acesta, deși Bono indicase în mai multe interviuri că discul va apărea pe piață în vara lui 2013. Turneul trupei, ce trebuia să înceapă în septembrie, va fi de asemenea amânat.
Deși nicio dată oficială a lansării noului album U2 nu fusese anunțată încă, Bono începuse deja promovarea discului, indicând că sunt șanse mari să apară pe piață în această vară. Trupa a lansat, de altfel, și un single nou – ”Invisible” – ce sugera implicit că nu va mai dura mult până când fanii se vor putea bucura de un materiul nou U2.
În ciuda acestor indicii, albumul se pare că va fi lansat în cele din urmă în 2015. De asemenea, turneul trupei, ce ar fi trebuit să înceapă în toamna acestui an, va fi amânat tot pentru anul viitor.
“Se pare că durează ceva mai mult să finalizeze un album, acum că au mai îmbătrânit, dar o chestie grozavă legată de U2 este că în cazul acestei trupe un album întreg va suna întotdeauna mai bine decât părțile sale, luate individual. Momentan, acea magie pe care formația reușește mereu să o capteze…încă nu a fost găsită”, a declarat o sursă internă pentru Billboard.
Trupa va lucra pentru finalizarea albumului cu Ryan Tedder și Paul Epworth, ce se adaugă unei liste vaste de colaboratori (inclusiv Danger Mouse).

comments

comments




Leave a Reply

avatar