full screen background image

Băişanu: Avem nevoie de alt primar, unul care să fi jucat măcar ţurca

baisanu 0703     Consilierii locali liberali nu vor vota, nici în şedinţa extraordinară de luni, proiectul propus de PDL, pe motiv că “problema este tratată în mod populist”.

Proiectul respectiv prevede o alocare bugetară de 2,7 milioane de lei, dintre care câte 1 milion de lei pentru echipa de handbal Universitatea şi pentru cea de fotbal Rapid.

Preşedintele liberalilor suceveni, deputatul Alexandru Băişanu, l-a criticat, astăzi, pe primarul Ion Lungu, pentru faptul că nu există criterii de evaluare şi performanţă la împărţirea acestor fonduri.

Băişanu: “De 10 ani, de când Lungu e primar, nu am văzut niciodată criterii de evaluare şi performanţă, prin care să se împartă banii. Lungu să treacă, urgent, la adoptarea unui regulament şi a unor criterii de performanţă în sport. Să împărţim banii principial, nu după ureche. Sunt sportivi care au dus tricolorul românesc la nivel de campioni balcani şi europeni şi îşi fac antrenamentele din banii lor sau din mila sponsorilor. Nu am văzut campionate de minifotbal pentru copii, de handbal, de volei sau de atletism. Doar aşa poţi găsi campionii. Îi cerem lui Lungu sa investeasca în sportul de masă. Suntem de acord să finanţăm toate ramurile sportive, cu cât mai mulţi bani. Avem nevoie de un singur lucru. De un alt primar, care să fi jucat măcar ţurca, şotron sau măcar săritura prin casă şi să fi înţeles ceva din sport. Lungu e anti-sport prin construcţia sa.”

comments

comments




Leave a Reply

avatar