full screen background image

Primarul Sucevei vrea să urgenteze licitaţia pentru distribuţia energiei termice

LUNGU 4     Conducerea Primăriei sucevene vrea să urgenteze demersurile pentru organizarea licitaţiei de desemnare a operatorului pentru transportul şi distribuţia energiei termice.

Caietul de sarcini şi studiul de oportunitate ar putea ajunge în atenţia consilierilor locali într-o nouă şedinţă extraordinară, joia viitoare, după cum spune primarul Ion Lungu.

El s-a pronunţat în favoarea delegării de gestiune la Termica, deoarece municipalitatea nu dispune de fondurile necesare pentru o nouă societate şi nici de personal calificat.

Lungu a precizat că a discutat, pe această temă, cu parlamentarii Ovidiu Donţu, Ioan Balan şi Alexandru Băişanu, pentru a se convinge de sprijinul consilierilor locali.

Lungu: “Am trimis către toţi consilierii locali caietul de sarcini şi studiul de oportunitate a proiectului, pentru a putea face amendamente, până la sfârşitul săptămânii. Cei de la firma de insolvenţă ne-au dat în judecată şi cer rezilierea contractului. Optimist vorbind, dacă noi am începe procedurile de aprobare pe 13 martie, cel mai devreme se poate desemna un nou operator pentru transportul şi distribuţia energiei termice pe data de 15 iunie. Altă soluţie, astăzi, nu este.”

comments

comments




Leave a Reply

avatar