full screen background image

Poliţiştii atrag atenţia asupra înşelăciunilor cu maşini de cusut

colectionar cusut     În ultimele zile, în mai multe locaţii de pe raza municipiului Suceava, care asigură vizibilitate (stâlpi de înaltă tensiune, staţii de transport în comun, pereţi ai clădirilor), au  fost afişate anunţuri prin care se oferă sume mari de bani pentru achiziţionarea unor maşini de cusut, de diferite mărci.

Poliţiltii atrag atenţia cetăţenilor să manifeste responsabilitate şi să nu depună, în diverse conturi, sume de bani, pentru efectuarea unor plăţi.

De asemenea, le recomandă să nu dea curs unor astfel de solicitări, putând cădea victime ale unor infracţiuni de înşelăciune.

Poliţiştii exemplifică prin ceea ce i s-a întâmplat unei persoane, din municipiul Suceava, care, în luna noiembrie 2013, a achitat unei persoane, în autogara din Tg. Neamţ, suma de 5.000 de euro, pentru o maşină de cusut “Singer” şi un certificat de calitate.

Părţii vătămate i s-a promis ca va primi, ulterior, pe maşina de cusut cu certificat de garantie, 40.000 de euro.

Pentru a nu cădea victime ale unor astfel de infracţiuni, cetăţenilor li se recomandă să nu dea curs acestor solicitări, dorinţa de îmbogăţire putând produce prejudicii materiale importante.

comments

comments




Leave a Reply

avatar