full screen background image

Un şofer din Horodniceni a lovit un pieton şi a fugit de la locul faptei

treceredepietoni     Un tânăr şofer din Horodniceni a lovit un bărbat, pe o trecere de pietoni din Suceava, după care a părăsit locul faptei, fiind identificat de poliţişti la scurt timp de la producerea accidentului.

Ieri dimineaţă, în jurul orelor 08.45, pe strada Ana Ipătescu, din municipiul Suceava, un pieton, de 36 de ani, din municipiul Suceava, s-a angajat în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni marcată şi semnalizată corespunzător, fiind surprins şi accidentat de un autoturism, care circula pe banda de lângă trotuar şi al cărui conducător auto a părăsit locul faptei.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a pietonul, care a refuzat deplasarea la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Victima a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În urma măsurilor întreprinse de poliţişti, a fost identificat autovehiculul implicat şi conducătorul auto, un tânăr de 20 de ani, din comuna Horodniceni.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările continuă faţă de conducătorul auto, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei, urmând să se dispună procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar