full screen background image

“Primăvara începe cu… premii de răsfăţ şi distracţie”, la Shopping City Suceava

primavara scs 2     La Shopping City Suceava primăvara începe cu premii de răsfăţ şi distracţie pentru toţi iubitorii de cumpărături: premii instant în valoare de 2.500 de euro, pentru doamne şi domnişoare, prezentare de modă cu noile colecţii primăvară – vară, concursuri, surprize şi un super concert “DEEP CENTRAL”.

Luna Mărţişorului aduce sute de premii instant, pentru femeile care aleg să-şi facă cumpărăturile din magazinele aflate în incinta centrului comercial, în perioada 1-8 martie.

Astfel, în fiecare zi, primii 150 de clienţi sunt premiaţi cu cosmetice Avon şi accesorii, mărţişoare, căni, flori oferite de Baumax, dar şi cu numeroase vouchere de cumpărături, oferite de magazinele B&B Collection, Splend`or, Benvenuti, Gatta şi Salon D`Anais.

Toate aceste premii pot fi câştigate în cadrul campaniei “Primăvara începe cu… premii de răfăţ”, de către clienţii care fac cumpărături de minimum 100 de lei pe un singur bon de casă, din oricare dintre magazinele aflate în incinta Shopping City Suceava.

Aceştia trebuie să se prezinte la INFO POINT-ul special amenajat în faţa magazinului Leonardo, să învârtă la “roata norocului” şi să afle ce premiu au câştigat.

Printre participaţii la campanie, se pot număra atât doamnele şi domnişoarele care vor să se bucure de o clipă de răsfăţ, cât şi domnii care vor să le ofere cadouri speciale celor mai importante femei din viaţa lor.

Şi anul acesta, conform tradiţiei, vizitatorii au primit mărţişoare, iar pe 8 martie, doamnele şi domnişoarele care vin la Shopping City Suceava vor fi răsplătite cu flori şi cele mai frumoase gânduri.

Iar pe 15 martie, începând cu ora 17:00, se dă startul la distracţie şi voie bună.
Sucevenii sunt aşteptaţi la un show de modă, în tendinţe cu noile ţinute din colecţia primăvară-vară 2014, prezentate de magazinele din Shopping City Suceava, şi prezentare de modă haute-couture, semnată George Hojbotă, concursuri cu premii, dar şi la un concert de senzaţie, susţinut de trupa “DEEPCENTRAL”.

Artiştii sunt celebri pentru melodiile devenite hit-uri: “Russian girl”, “In love”, “Music makes me free” sau noile lansate, “Sus până la cer” şi “O stea”.

Surprizele vor continua pe tot parcusul evenimentului, aşa încât primii 200 de clienţi care vor face cumparături, de minim 150 de lei, din magazinele din Shopping City Suceava, cu excepţia hypermarket-ului, vor câştiga, pe loc, un voucher în valoare de 50 de lei.

primavara scs

comments

comments




Leave a Reply

avatar