full screen background image

Amenzi de peste 100.000 de lei, în două zile de controale în trafic

Politia rutiera     În urma analizei accidentelor rutiere înregistrate, la nivelul judeţului, în anul  2013, s-au evidenţiat mai multe cauze generatoare de risc rutier şi mai  multe zone şi segmente de drum cu risc accidentogen.

Având în vedere concluziile analizelor realizate, în zilele de 2 şi 3 martie, Serviciul Rutier – I.P.J. Suceava şi birourile/formaţiunile de profil din teritoriu au organizat şi desfăşurat o acţiune pe linia combaterii excesului de viteză şi a depăşirilor neregulamentare pe DN 2 şi DN 17.

În cadrul acţiunii, poliţiştii au aplicat 408 sancţiuni contravenționale, în valoare de 109.450 de lei, au reţinut 16 permise de conducere (9 pentru depăşirea vitezei legale, 6 pentru depășiri neregulamentare, 1 pentru alte abateri) şi au retras 3 certificate de înmatriculare.

Un bărbat, de 41 de ani, din comuna Şcheia, a fost depistat conducând autoturismul, pe bdul Sofia Vicoveanca, din municipiul Suceava cu viteza de 106 km/h. A fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării.

Un tânăr, de 28 ani, din comuna Straja, a condus autoturismul, pe DN 2E, în comuna Vicovu de Jos, cu viteza de 111 km/h în localitate, depăşind viteza legală cu 61 km/h, fiindu-i reţinut permisul de conducere.

Un şofer de 47 ani, din Gura Humorului, a condus, pe DN 17, cu 113 km/h în zona de limitare a vitezei la 50 km/h. A fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut permisul de conducere în vederea suspendării.

comments

comments




Leave a Reply

avatar