full screen background image

Altercaţie între doi bărbaţi în Fălticeni, ambii reclamând incidentul la poliţie

bataie     Un bărbat din Fălticeni a sesizat poliţiştilor faptul că a fost lovit fără motiv de un concitadin. Prezumtivul agresor s-a prezentat şi el la poliţie, reclamând faptul că a fost ameninţat de bărbatul pe care-l lovise.

Ieri, la ora 14.52, un bărbat, de 58 de ani, din municipiul Fălticeni, a sesizat poliția, prin “S.N.U.A.U 112”, despre faptul că a fost lovit, de un localnic, în vârstă de 44 deani.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în jurul orei 14.40, în timp ce reclamantul se afla pe o alee în apropierea locului de muncă, a fost lovit, fără niciun motiv, de celălalt bărbat.

În timp ce polițiștii se deplasau la faţa locului, la sediul Poliţiei municipiului Fălticeni s-a prezentat bărbatul de 44 de ani, care a reclamat faptul că, la aceeaşi dată, a fost ameninţat de către cel de 58 de ani.

În cauză se efectuează cercetări, sub aspectul comiterii infracţiuni de lovire sau alte violenţe, iar faţă de reclamant, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare, urmând să se dispună procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar