full screen background image

Femeie din Bosanci spitalizată, după ce a fost lovită de o căruţă

upu     O femeie, de 75 de ani, din comuna Bosanci, s-a prezentat pentru îngrijiri medicale la Spitalul Judeţean, la câteva ore după ce a fost lovită de o căruţă condusă de un tânăr din aceeaşi localitate.

Ieri, în jurul orei 15.59, I.P.J. Suceava a fost sesizat de Spitalul Județean despre faptul că, la unitatea medicală, s-a prezentat o femeie, de 75 de ani, din comuna Bosanci, care prezenta leziuni corporale şi a declarat că a fost victima unui accident de circulaţie.

Polițiștii Biroului Rutier Suceava, deplasați la locul accidentului, au stabilit faptul că, în jurul orei 13.30, un tânăr de 29 de ani, din comuna Bosanci, a condus, pe un drum comunal neclasat, un atelaj hipo, ocazie cu care a accidentat victima, care se deplasa pe partea carosabilă, în aceeaşi direcţie cu vehiculul.

După producerea accidentului, partea vătămată a discutat cu  tânărul şi a refuzat să se prezinte la spital, plecând la domiciliu.

Căruţaşul a părăsit locul faptei fără încuviinţarea poliţiei, iar victima, după ce a rămas la domiciliu până în jurul orelor 15.30, s-a prezentat la Spital Județean Suceava, pentru îngrijiri medicale.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0.00 şi i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Victima nu a putut fi testată cu aparatul etilotest, însă i-au fost prelevate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

comments

comments




Leave a Reply

avatar