full screen background image

Dragnea: Dacă PNL revine, îl susţinem pe Antonescu

dragnea    Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, vineri, că, dacă va reveni în Uniune, Crin Antonescu va fi susţinut pentru prezidenţiale. În caz contrar, spune el, va fi desemnat un alt candidat. Dragnea a evitat, însă, să nominalizeze o persoană.

“PNL a plecat din USL. Marţi sperăm să avem un vot important în Parlament pentru noul guvern, s-ar putea să fie chiar 60% voturi în Parlament”, a spus Liviu Dragnea.

Întrebat dacă a mai vorbit cu preşedintele PNL, Crin Antonescu, de la ruptura de alianţă, Dragnea a spus: “Ieri m-a sunat Crin, m-a întrebat ce mai facem, i-am spus să aibă grijă ce se întâmplă în partid. M-a bucurat că m-a sunat, rămânem în relaţii civilizate. Am vorbit despre Tăriceanu, ne întreba dacă facem alianţă cu Tăriceanu, i-am spus că nu facem. Nu era îngrijorat.”

Mai mult, întrebat dacă este posibil un tandem Ponta-Tăriceanu, Dragnea a replicat: “Nici vorbă!”

“Dacă PNL revine în USL, ceea ce am hotărât prin congresele noastre rămâne valabil. Nu putem să ne jucăm cu aceste candidaturi. S-au adoptat hotărâri referitare la nume. Am discutat sa susţinem candidatura lui Crin Antonescu la prezidenţiale. Dacă PNL nu va reveni lângă noi, PSD trebuie să aibă un candidat propriu”, a completat Dragnea, refuzând, însă, să facă o nominalizare în această direcţie.

comments

comments




Leave a Reply

avatar