full screen background image

350 de litri furaţi din rezervorul unui camion, în timp ce şoferul dormea în cabină

rezervor     Hoţii au reuşit să fure, în cursul nopţii trecute, 350 de litri de motorină din rezervorul unui camion, parcat în Poiana Stampei, chiar în timp ce şoferul dormea în cabina maşinii.

Ieri dimineaţă, în jurul orei 07.30, prin “S.N.U.A.U. 112”, o persoană de 31 de ani, din municipiul Galați, a sesizat poliția despre faptul că, în noaptea de 26/27 februarie, persoane necunoscute au sustras motorină din rezervorul autotractorului, ce se afla staționat într-o parcarea neamenajată de pe raza comunei Poiana Stampei.

Cu ocazia cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că, pe 26 februarie, în jurul orei 19.00, conducătorul auto a parcat ansamblul de vehicule într-o parcare neamenajată laterală, pe DN 17, în localitatea Poiana Stampei, pentru a se odihni.

În dimineața zilei de 27 februarie, a constatat că autori neidentificați au desfăcut bușonul rezervorului de combustibil al autotractorului și au sustras cantitatea de 350 de litri de motorină, în valoare de 2.100 de lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, cercetările fiind continuate pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului.

comments

comments




Leave a Reply

avatar