full screen background image

Staţii de emisie-recepție furate din maşini, în Suceava şi Vama

statie emisie     Staţiile de emisie-recepţie continuă să reprezinte o tentaţie pentru hoţi, în cursul zilei de ieri fiind sustrase două asemenea aparate, din maşini parcate în Suceava şi Vama.

Dimineaţă, la ora 08.08, un bărbat, de 36 de ani, din municipiul  Suceava, a sesizat poliția, prin “S.N.U.A.U. 112”, despre faptul că, în noaptea de 25/26 februarie, persoane necunoscute, prin spargerea geamului portierei de la autoutilitara parcată pe B-dul George Enescu, din localitatea de domiciliu, au sustras din interior o staţie, în valoare de 350 de lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate, pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului.

În cursul amiezii, la ora 14.00, agenţii Postului de poliție Vama au fost sesizați de o localnică, de 21 de ani, cu privire la faptul că persoane neicunoscute i-au sustras bunuri din autoturismul parcat în curtea locuinței sale.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că femeia a parcat autovehiculul în curtea locuinței sale, fără să-l asigure, iar ulterior, a observat că din interior i-au fost sustrase DVD-ul auto şi stația de emisie-recepție, în valoare de 600 de lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, pentru comiterea infracţiunii de furt, cercetările fiind continuate, pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului.

comments

comments




Leave a Reply

avatar