full screen background image

Motorină şi acumulatori furaţi dintr-un excavator care nu mai fusese folosit de două luni

excavator     Proprietarul unei case în construcţie, din municipiul Suceava, a observat faptul că din excavatorul lăsat, de peste două luni, în apropierea locuinţei, au fost furaţi doi acumulatori auto, precum şi 50 de litri de motorină.

I.P.J. Suceava a fost sesizat, ieri, de un bărbat, despre faptul pe raza municipiului Suceava, în apropierea locuinţei sale în construcţie, se află un utilaj din care au fost sustrase 2 baterii acumulator şi o cantitate de motorină.

Polițiștii deplasați la faţa locului au identificat un bărbat, de 33 de ani, din municipiul Suceava, reprezentant al unei societăţi comerciale cu profil construcţii, şi conducătorul auto al utilajului, angajat al societăţii.

Aceştia au declarat faptul că, la sfârşitul anului 2013, au fost efectuate lucrări cu excavatorul aparţinând societăţii, pe str. Şeptilici F.N., la casa în construcţie aparţinând reclamantului, iar din cauza condiţiilor meteo, utilajul a fost pus în funcţiune ultima dată la 22 decembrie 2013, ulterior fiind lăsat în locul amintit, închis şi asigurat corespunzător.

Ieri, revenind la utilaj, reclamantul şi celelalte două persoane au sesizat faptul că buşonul rezervorului este forţat, din interior a fost sustrasă cantitatea de aproximativ 50 de litri de motorină, iar din locaşul special, au fost sustrase cele două baterii acumulator.

Valoarea totală a prejudiciului cauzat va fi comunicată ulterior.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului.

comments

comments




Leave a Reply

avatar