full screen background image

Balan: Nu avem în vedere alianţe cu PSD sau cu PNL

balan ardeleanu 2702     Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PDL, deputatul Ioan Balan, a declarat, astăzi, că, după ruperea USL,  PDL este principalul partid politic din Suceava, pentru că are 59 de primari, 599 de consilieri locali şi 15 consilieri judeţeni.

Balan: “Am văzut lideri din USL care spun că ar putea crea o altă majoritate, în unele condiţii. Le reamintesc că, prin cei 59 de primari, 599 de consilieri locali şi 15 consilieri judeţeni, PDL este principalul partid politic din Suceava. În municipiul Suceava, PDL are primarul şi 10 consilieri, PNL-6 şi PSD-6. Nu putem vorbi de majorităţi în jurul partidelor mici, de 6 consilieri.”

Parlamentarul sucevean a precizat, în Suceava, democrat liberalii nu au negociat cu nimeni, fiind în opozitie atât cu PNL, cât şi cu PSD.

Balan: “În Suceava, dacă vor fi negocieri, vor fi doar strict pentru Consiliul LOcal. Nu e corect să spui că la centru eşti în opoziâie, iar la judeţ, prin oamenii tăi, să faci politica Guvernului. E o fractură uşor de sesizat.”

comments

comments




Leave a Reply

avatar