full screen background image

Prădat de telefon, într-o staţie de autobuz din Iţcani

Mobil     Un tânăr de 22 de ani, din Rădăuţi, a rămas fără telefonul mobil, în staţia de autobuz din apropierea pasarelei din Iţcani.

Ieri, la ora 16.25, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată despre faptul că, pe strada Ioan Luca Caragiale, din localitate, unui tânăr i-a fost furat un telefon mobil.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că victima, de 22 de ani, din municipiul Rădăuţi, s-a întâlnit, într-un mijloc de transport, cu o minoră de 17 ani şi 2 tineri necunoscuţi, cu care a intrat în discuţie, iar după ce au coborât, au mers împreună într-un bar, din zona gării Ițcani.

De aici, cei patru s-au deplasat spre staţia de autobuz din apropierea pasarelei din Iţcani, urmând ca victima să ia un autobuz spre municipiul Rădăuţi, ocazie cu care, la solicitarea tinerei din grup, partea vătămată i-a înmânat telefonul, pentru a suna o prietenă, după care unul dintre bărbaţi a luat telefonul și a fugit, fără să-l mai restituie.

Tânăra a fost identificată de polițiști ca fiind din comuna Todireşti, cercetările fiind continuate, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a fost comisă fapta şi pentru identificarea bărbatului care şi-a însuşit telefonul mobil.

comments

comments




Leave a Reply

avatar