full screen background image

Ponta aşteaptă ca miniştrii PNL să îşi depună demisiile

ponta     Premierul Victor Ponta a ajuns la Palatul Victoria, unde aşteaptă ca miniştrii PNL să îşi depună demisiile din Guvern.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marţi seară, că miniştrii PNL şi-au anunţat, practic, demisiile politice, urmând ca până miercuri la ora 12 miniştii, secretarii de stat şi şefii de agenţii aparţinând formaţiunii să-şi depună demisiile scrise.

Antonescu a spus, într-o conferinţă susţinută alături de miniştrii PNL şi de prim-vicepreşedintele formaţiunii, Klaus Iohannis, că demnitarii partidului şi-au anunţat, practic, demisiile politice.

El a arătat că demisia miniştrilor liberali va fi prezentată împreună cu demisia tuturor demnitarilor politici ai Partidului Naţional Liberal, respectiv a tuturor secretarilor de stat, şefilor de agenţii, sau a celor care ocupă poziţii asimilate cu secretarii de stat.

Liderii PNL au adoptat, marţi seară, o rezoluţie privind ieşirea liberalilor de la guvernare.

Rezoluţia prevede ieşirea de la guvernare, demisia în bloc a miniştrilor PNL şi a secretarilor de stat, solicitarea demisiei premierului Victor Ponta şi poziţia parlamentarilor liberali la momentul votului asupra noului Guvern Ponta.

De asemenea, în rezoluţie se constantă, potrivit surselor, încetarea existenţei USL.

comments

comments




Leave a Reply

avatar