full screen background image

Nechifor: S-a ratat o ocazie de a duce o guvernare puternică mai departe

nechifor 2602     Preşedintele PSD Suceava, Cătălin Nechifor, a declarat, astăzi, că s-a ratat o ocazie de a duce o guvernare puternică, cea a USL, mai departe, dar că decizia aparţine, în totalitate, PNL.

Nechifor: “E un moment mai aparte al politicii romanesti, care, din punctul meu de vedere, nu a fost bine ales. După o scurtă perioadă de guvernare în comun, am reuşit să atingem indicatori importanţi de creştere economica. Nu ştiu câţi din partenerii noştri din UE ar fi crezut că România poate creşte spectaculos. S-a ratat o ocazie de a duce o guvernare puternică, cea a USL, mai departe, dar decizia parţine, în totalitate, PNL”.

Liderul social democrat a promis că nu va fi niciodată cel care se va dezice şi va deschide, primul, front de atac la adresa PNL, precizând că vor urma consultări politice, atât în PSD, cât şi cu partenerii liberali de guvernare locală.

Nechifor: “Vreau să găsim cea mai buna variantă, să asigurăm stabilitatea  administrativă şi politică. Nu e înţelept să schimbam lucrurile radical. Practic, nu sunt prea multe variante, dar sper să găsesc înţelegere. Sunt structuri politice alese, care trebuie să meargă mai departe. Mizez pe o construcţie care să vizeze colaborarea între PSD, PNL, UNPR si PC.”

comments

comments




Leave a Reply

avatar