full screen background image

Băsescu: Guvernul României are 9 ministere din 17 ocupate de interimari

Traian-Basescu2    Preşedintele Traian Băsescu a declarat că în acest moment Guvernul României are 9 ministere din 17 ocupate de interimari, ceea ce arată un Guvern instabil.

Traian Băsescu a declarat că Victor Ponta şi Crin Antonescu sunt “atât de mărunţi”, încât au simţit să facă un joc “cine comunică cu preşedintele”, el spunând că instituţional comunică cu toţi, dar nu face aranjamente politice cu niciunul.

Declaraţiile preşedintelui:

  • Am fost de acord să semnez decretele de numire a celor şapte miniştri interimari. În acest moment Guvernul României are 9 ministere din 17 ocupate de interimari, ceea ce arată un Guvern instabil. Am speranţa că planificarea premierului se va întâmpla pentru ca România să aibă un Guvern legitim şi o majoritate parlamentară consolidată.
  • Este ceva ce mă deranjează, www.atoledo.com aceea că cei doi lideri sunt atât de mărunţi încât au simţit nevoia să facă un joc cu cine comunică cu preşedintele. Pasiunea de a pune criza pe seama intervenţiilor mele între cei doi lideri lipsiţi de responsabilitate pentru ţară este greşită şi mincinoasă. În perioada asta de când se chinuie să arate cine e vinovat de ruperea USL mă întrebam ce s-ar fi întâmplat dacă în timpul crizei din 2011 la Guvern ar fi fost astfel de oameni şi nu Emil Boc.
  • Primul ministru este un om profund corupt prin traficul de influenţă pe care îl fac asupra lui baronii locali. Nu voi fi partenerul lui Victor Ponta la un act imoral şi de corupţie.

comments

comments




Leave a Reply

avatar