full screen background image

PSD susține că nu există un document semnat cu UDMR

psd     Partidul Social Democrat a emis, marți, un comunicat de presă prin care subliniază că documentul luat în discuție în spațiul public este cel semnat înainte de parlamentare între UDMR și PSD, fără să existe un acord în prezent între cele două partide.

“Partidul Social Democrat precizează, pe această cale, că declaraţiile făcute în spaţiul public cu privire la existenţa unui astfel de protocol priveau documentul semnat între liderii partidelor din Uniunea Social Liberală cu UDMR, înainte de alegerile parlamentare din 2012. În concluzie, menţionăm faptul că nu există la acest moment un alt document semnat între conducerea PSD sau conducerea USD şi UDMR”, se arată în comunicatul citat de Agerpres.

Liderul grupului senatorilor PSD, Ilie Sârbu, a vorbit marți despre protocolul cu UDMR existând din 2012, care deși nu s-a realizat, a rămas valabil.

Reacția imediată a președintelui UDMR, Kelemen Hunor, a fost de a spune că acel acord nu mai este valabil din decembrie 2012, când s-a lovit de refuzul lui Crin Antonescu.

„Ceea ce am semnat noi, în 2012, am semnat în trei: Victor Ponta, Crin Antonescu și cu mine. Asta înseamnă că acel protocol nu mai este valabil din decembrie 2012, când președintele Antonescu nu a dorit să mergem, în acele condiții, mai departe”, a precizat, marți, Kelemen Hunor.

comments

comments




Leave a Reply

avatar