full screen background image

Şofer identificat după ce a lovit un pieton şi a fugit de la locul faptei

spital-judetean-UPU     În seara zilei de 22 februarie, la ora 21.30, pe str. Gheorghe Miserau, din comuna Baia,  un localnic, de 43 de ani, în timp ce se deplasa, pe partea carosabilă, a fost acroşat de un autoturism, care a părăsit locul faptei.

Victima s-a prezentat ieri la Spitalul municipal Fălticeni, unde i s-au acordat îngrijiri medicale, necesitând pentru vindecare 25-30 de zile de îngrijiri medicale, fiind transferat la Spitalul Județean Suceava, unde a rămas internat, tot atunci fiind sesizată şi poliţia despre eveniment.

Pietonul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,36 mg/l alcool pur în aerul expirat, recoltându-i-se probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma măsurilor întreprinse de polițiști, s-a reușit identificarea autovehiculului implicat în accident și a conducătorului auto, în persoana unui bărbat, de 41 de ani, din comuna Baia.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, la ora 10.56, rezultatul fiind de 0,18 mg/l alcool pur în aerul expirat, şi i s-au recoltat  probe de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei.

Cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor producerii accidentului, urmând  să se dispună procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar