full screen background image

Bursa locurilor de muncă destinată absolvenţilor de studii superioare, la City Gallery

adomnicai 24021     Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţelor de Muncă Suceava va organiza, pe 21 martie, începând cu ora 10, la City Gallery,  din Shopping City Suceava, o bursă a locurilor de muncă destinată exclusiv absolvenţilor de studii superioare din anul 2013, aflaţi în şomaj.

Potrivit directorului executiv al AJOFM Suceava, Mirela Adomnicăi, este vorba de 122 de absolvenţi, cei mai mulţi provenind de la Universitatea “Ştefan cel Mare” Suceava.

Bursa va fi organizată în luna martie, deoarece acea lună este ultima în care absolvenţii mai primesc indemnizaţia de şomaj, în valoare de 250 de lei.

Cei 122 de absolvenţi de studii superioare ar putea fi printre primii beneficiari ai Legii 35, din 10 decembrie 2013, prin care angajatorii pot încheia contracte de stagiatură, a explicat Adomnicăi.

Prin aceste contracte de stagiatură, absolvenţii se vor putea forma la locul de muncă timp de 6 luni, perioadă în care statul va asigura o subvenţie de 750 de lei pe lună, bani care vor reprezenta salariul tânărului absolvent.

comments

comments




Leave a Reply

avatar