full screen background image

30 de sindicalişti de la SC GENKO MED au protestat în faţa Prefecturii

pref 20021     Ieri, 20 februarie, între orele 16,00 şi 17,00, în faţa Palatului Administrativ al judeţului Suceava a avut un miting de protest, la care au participat 30 de sindicalişti de la SC GENKO MED GROUP SRL Suceava, afiliaţi la Confederaţia Naţională Sindicală Cartel ALFA.

Mitingul, autorizat de către Primăria municipiului Suceava, s-a desfăşurat fără perturbarea circulaţiei rutiere şi a ordinii publice.

O delegaţie de 4 persoane a fost primită de către Prefectul judeţului Suceava, pentru a-şi prezenta nemulţumirea legată de faptul că societatea menţionată nu a achitat drepturile salariale aferente perioadei septembrie 2013 – ianuarie 2014.

În urma discuţiilor purtate, s-a stabilit de comun acord ca doleanţele sindicatului să fie analizate în cadrul unei şedinţe a Comisiei de Dialog Social, care va avea loc în data de 25 februarie.

“Până în prezent, problema celor 72 de angajaţi de la SC GENKO MED GROUP SRL Suceava nu a fost cunoscută şi ne dorim ca, în cadrul Comisiei de Dialog Social, să vedem şi punctul de vedere al patronatului, în vederea identificării cauzelor care au condus la  nerespectarea contractului colectiv de muncă”, a declarat Prefectul judeţului Suceava, Florin Sinescu.

comments

comments




Leave a Reply

avatar