full screen background image

Antrenorul handbaliştilor suceveni, încrezător înaintea meciului cu Steaua

handbal 2002    În runda următoare a Ligii Naţionale de handbal masculin, CSU Suceava va primi vizita echipei Steaua Bucureşti.

Antrenorul sucevenilor, Răzvan Bernicu, a declarat, astăzi, că ar vrea ca elevii săi să repete meciul bun şi victoria din precedenta etapă disputată pe teren propriu, cu HC Caraş Severin.

Bernicu: “Vom întâlni o echipă a Stelei în formă, pentru că i-am studiat atât în meciul cu Dinamo, cât şi în cel cu cei de la Târgu Jiu. Cu siguranţă vor veni la Suceava să se bată, să facă un meci bun. Însă, noi vrem să confirmăm meciul făcut etapa precedentă de acasă şi, printr-o mobilizare generală, să facem un joc bun, băieţii să fie mulţumiţi de ceea ce vor face în teren.”

Tehnicianul sucevean recunoaşte că echipa sa mai are de lucrat la relaţiile de joc, însă crede că, de la meci la meci, acestea se îmbunătăţesc.

Bernicu: “Steaua are în componenţă jucători cu ani de experienţă în Liga Naţională, pe când noi suntem o echipă tânără, încă în formare. Trebuie să mai avem meciuri, pentru a putea vorbi şi noi despre omogenizarea echipei.”

Partida se va disputa dumincă, 23 februarie, de la ora 17, în sala LPS Suceava.

comments

comments




Leave a Reply

avatar