full screen background image

8.000 de euro furaţi dintr-un apartament situat la parter, în timp ce proprietarul dormea

arestat     Ieri dimineaţă, Poliția municipiului Rădăuți a fost sesizată, de un bărbat, de 50 de ani, din localitate, despre faptul că persoane necunoscute au pătruns în apartamentul său și i-au sustras suma de 8.000 de euro.

Din cercetări, a rezultat că autorii au pătruns în locuința părţii vătămate, situată la parter, printr-un geam lăsat deschis, în timp ce aceasta dormea şi au sustras banii dintr-un dormitor al locuinței.

În urma măsurilor întreprinse, hoţii au fost identificaţi ca fiind Adrian C., de 20 de ani, și  Dumitru H., de 19 ani, ambii localnici.

Aceştia, în seara zilei de 18 februarie, au consumat băuturi alcoolice, împreună cu partea vătămată, în locuința acesteia.

În jurul orei 24.00, cei doi au părăsit locuința, partea vătămată a asigurat ușa de la intrare și s-a culcat, iar în jurul orei 01.30, cei doi s-au întors și au pătruns în locuință.

Banii sustraşi i-au împărţit, după care, cu un taxi, s-au deplasat în municipiul Suceava, unde au cheltuit parte din bani la jocuri mecanice.

Ieri, la ora 10.00, Adrian C. a fost identificat la domiciliu, iar asupra sa au mai fost găsiți 2.600 de euro, ce au fost restituiți părții vătămate.

Față de acesta s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate de poliţişti, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, urmând să se dispună procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar