full screen background image

Super concert CONNECT-R, la Shopping City Suceava

connecter scs 2     Peste 20.000 de suceveni au ales să se distreze la un super concert suţinut de CONNECT-R, pe 16 februarie, la Shopping City Suceava.

Duminică, începând cu ora 17:00, Shopping City Suceava a dat startul unui spectacol dedicat iubirii, sărbătorit printr-un show de modă impresionant, dans, distracţie şi premii instant în valoare totala de 4.000 de euro şi un super concert susţinut de CONNECT-R.

Evenimentul a debutat cu cei mici, care au defilat în ţinute Evel Mod, urmată de colecţiile de primăvară – vară oferite de magazinele Texval, Moda Miss, City, Magnetic Style, Kartel, Benvenuti, New Yorker, Next Level.

De altfel, viitorii miri au putut admira costumele propuse de magazinele Pada Murre şi Camiceria Italiana, iar domnişoarele s-au putut bucura de o prezentare de modă cu rochii de mireasă în ultimele tendinţe oferită de Boutique Mariage.

Vestimentaţia a fost completată de încălţăminte din partea magazinului Benvenuti, Deichmann, Seven si Leonardo.

Declaraţiile de dragoste au fost răsplătite cu vouchere Splend`or în valoare de 150 de lei, precum şi de vouchere de 100 de lei, oferite de Salonul D`Anais, din Shopping City Suceava.
Totodată, în weekendul 14 – 16 februarie, s-au oferit 1.500 de premii instant pentru îndrăgostiţi, clienţilor care au făcut cumpărături de minimum 50 de lei din magazinele aflate în incinta Shopping City Suceava.

Marele premiu al campaniei “Paris, te iubesc!” a fost câştigat, prin tragere la sorţi, de către Hurjui Mihaela din Rădăuţi, care a participat la tombolă cu un bon de cumpărături de 112,96 lei din Carrefour.

Aceasta a câştigat un sejur de 4 zile, alături de persoana iubită, la Paris.

Seara s-a încheiat cu un concert de senzaţie, susţinut de CONNECT-R, care a încins atmosfera şi a fredonat alături de public cele mai cunoscute melodii ale sale.

comments

comments




Leave a Reply

avatar