full screen background image

Vedete care şi-au schimbat numele. Cum le cheamă de fapt pe Lady Gaga şi Miley Cyrus

Lady Gaga     Multe vedete au preferat să-şi schimbe numele de dragul celebrităţii. Printre acestea se numără şi Lady Gaga şi Miley Cyrus.

Miley Cyrus. Puţini ştiu că pe Miley o cheama de fapt Destiny Hope Cyrus. Aceasta a decis să-şi schimbe legal numele atunci când a împlinit 15 ani. Miley provine de la porecla pe care o avea în copilărie, familia şi prietenii obişnuind să-i spună Smiley, care apoi s-a transformat în Miley.

Vin Diesel. Pe numele său adevărat Mark Sinclair Vincent, Vin Diesel a devenit celebru datorită unor filme precum “Multi-Facial”, “Strays”, “The fast and the furious”. Înainte să joace în filme actorul şi-a schimbat numele. “Vin” este prescurtarea lui Vincent, iar “Diesel” era porecla dată de prietenii săi care obişnuiau să-i spună aşa, făcând referire la energia pe care o avea.

Lady Gaga. Numele real al lui Lady Gaga este Stefani Joanne Angelina Germanotta. Producătorul ei, Rob Fusari este responsabil de transformarea numelui. Acesta i-a trimis un mesaj în care îi vorbea de Radio Ga Ga, iar funcţia de autocorrect a telefonului a schimbat sensul cuvintelor în Lady Gaga. Acesta a fost numele de scenă pe care Lady Gaga îl căuta de mult timp.

Nicolas Cage. Nicolas Cage, nepotul lui Francis Coppola, un celebru producător, a decis să-şi schimbe numele său real, Nicolas Kim Coppola, pentru a evita eventualele acuzaţii că a ajuns celebru datorită unchiului său Coppola. El a ales numele Cage inspirat de pasiunea sa pentru benzile desenate Marvel Comics, eroul său preferat fiind Luke Cage.

Katy Perry. Numele real al lui Katy Perry este Katheryn Elizabeth Hudson. Vedeta şi-a schimbat numele în Perry, pentru că i se parea că numele “Katy Hudson” seamănă prea mult cu cel al actriţei Kate Hudson. Perry era numele de fată al mamei ei.

Lana Del Rey. Lana Del Rey, pe numele său adevărat Elizabeth Woolridge Grant, a dezvăluit într-un interviu motivul care a determinat-o să îşi schimbe numele. “Am simţit că nu îmi aparţine. Mi-am dorit un nume care să aibă rezonanţă în industria muzicală”.

comments

comments




Leave a Reply

avatar