full screen background image

Deep Purple va avea o apariţie specială în serialul israelian “Atlantica”

Deep Purple     Formaţia rock Deep Purple va avea o apariţie specială în serialul israelian “Atlantica”, despre o trupă rock aspirantă din Ierusalim, înfiinţată de un profesor de istorie, interpretat de cunoscutul actor israelian Tal Friedman.
Ian Gillan, solistul trupei Deep Purple, şi basistul formaţiei, Roger Glover, vor apărea în ultimul episod al serialului, unde sunt recunoscuţi de membrii israelieni ai formaţiei rock, în timpul unui concert, şi rugaţi să se urce pe scenă alături de aceştia.
Filmările pentru acest episod vor avea loc între 22 şi 23 februarie, în pauza dintre cele două concerte pe care Deep Purple le va susţine la Nokia Arena, din Tel Aviv, în cadrul turneului de promovare a celui de-al 19-lea album de studio al trupei, “Now What?!“, turneu care a debutat în februarie 2013.
La deschiderea concertului din 22 februarie, va cânta trupa rock The Fat Cats, al cărei solist este Tal Friedman, protagonistul serialului “Atlantica”.
“Atlantica”, produs de Herzliya Studios şi regizat de Oded Davidoff, va fi lansat la sfârşitul anului pe postul de televiziune prin cablu Hot, care a distribuit versiunea originală a serialului “In Treatment”, preluat de HBO şi care a stat la baza serialului românesc “În derivă”.

 

comments

comments




Leave a Reply

avatar