full screen background image

Antonescu: Ponta vrea să ţină PNL la guvernare în poziţie de semivasalitate

Crin-Antonescu    Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, luni seară, că premierul Victor Ponta doreşte să ţină PNL la guvernare într-o poziţie “marginală, dependentă, de semivasalitate”, ceea ce nu este acceptabil pentru liberali, apreciind că prim-ministrului i-a displăcut “profund” faptul că PNL a solicitat remaniere.

Antonescu a fost întrebat într-o emisiune a postului B1 Tv dacă premierul Victor Ponta doreşte să forţeze ieşirea PNL de la guvernare.

“Mai grav, domnul Ponta, nu fac proces de intenţie, vorbesc de un sentiment că vrea să ţină PNL la guvernare, dar într-o poziţie marginală, dependentă sau, aşa, de semivasalitate. Asta nu este acceptabil pentru PNL”, a declarat Antonescu.

Liderul PNL s-a arătat convins de faptul că premierului “i-a displăcut profund ideea” că PNL a propus schimbarea unor miniştri.

“Cred că domnul Ponta ştie foarte bine că noi nu ne jucăm aşa cu ministerele, ştie că nu ar accepta Klaus Iohannis să se ducă la Finanţe, blocând de fapt demersul normal care se putea face şi astăzi, să mergem în Parlament şi să fie ministru de Interne şi vicepremier”, a mai spus Antonescu.

El a mai menţionat că Iohannis nu este economist şi nici finanţist, fapt pentru care “nu are ce să caute la Ministerul de Finanţe”.

“Deci uşurinţa cu care domnul Ponta ar da domnului Iohannis Ministerul de Finanţe mă surprinde”, a mai comentat liderul PNL.

comments

comments




Leave a Reply

avatar