full screen background image

Concursul “Music Star Petru Rareș” și-a desemnat câștigătorii

music star 1     Sâmbătă, 15 februarie, a avut loc, în sala mare a Casei de Cultură din Suceava, cea de a IV-a ediţie a concursului de interpretare muzicală Music Star “Petru Rareş”.

Timp de peste trei ore, concurenții, împărţiţi în trei secţiuni, au interpretat câte două piese, fie una străină și una românească, fie compoziţii proprii .

Juriul, format din Daniel Toderaş, Lorin Preda, Crina Stroe, Ana Maria Fomin, Marius Vrînceanu, Cristina Obreja, profesori ai Colegiului Naţional Petru Rareş, împreună cu Iulian Fodor, absolvent al Colegiului Naţional Petru Rareş, în prezent student la Universitatea de Arte “George Enescu” din Iaşi au desemnat câştigătorii:

Secţiunea I:    Premiul I- Medeea Soroceanu
Premiul I- Ioana Robciuc
Premiul III- Adrian Petraș

Secţiunea II:   Premiul I- Diana Hrișcă
Premiul II- Sabina Panciuc
Premiul III- Cosmina Țîcșa

Secţiunea III:  Premiul I- The Mechanix
Premiul II- Okra
Premiul III- Daniela Bejinariu

Premiul de popularitate a fost obţinut de către Adrian Petraș, premiul pentru cel mai bun instrumentist a fost câştigat de Ștefan Derscariu, iar premiul pentru cea mai bună compoziţie a fost acordat trupei “The Mechanix”.

Trofeul “Music Star Petru Rareş 2014”, oferit pentru cea mai bună prestaţie din concurs, a fost caştigat de Diana Hrișcă, pentru a doua oară în istoria acestui concurs.

Premiile, la fel ca în anii trecuţi, au constat în instrumente muzicale, echipamente, dispozitive sau accesorii muzicale oferite de către sponsorul principal al evenimentului, magazinul Expert Music sau in cărţi şi CD-uri oferite de către librăria Alexandria.

Iniţiatorul şi coordonatorul acţiunii, prof. de educaţie muzicală Cristian Doboş și voluntarii din liceu și din Consiliul Școlar al Elevilor, s-au arătat încântați de calitatea participanţilor la această ediţie.

comments

comments




Leave a Reply

avatar