full screen background image

Percheziţii la Muşeniţa şi Liteni, într-o cauză de furt

mascati-mateiu     Pe data de 20 ianuarie, Poliţia oraşului Liteni a fost sesizată despre faptul că, dintr-o casă de pe raza orașului Liteni, au fost sustrase mai multe bunuri.

Din primele verificări, a rezultat că locuinţa aparţine unei femei, care locuiește în municipiul Suceava, iar casa rămâne nesupravegheată perioade mari de timp.

Astfel, în perioada 13-20 ianuarie, persoane necunoscute au pătruns, prin forţarea uşii de acces, în interiorul casei, unde au răvăşit bunurile şi au sustras bunuri, valoarea prejudiciului fiind de circa 3.000 de lei.

În continuarea cercetărilor efectuate de Poliţia oraşului Liteni, s-a reușit identificarea unei persoane despre care există indicii temeinice că a săvârşit fapta, respectiv un tânăr, de 19 ani, din oraşul Liteni.

În urma audierii, acesta a recunoscut că a participat la comiterea furtului, alături de fratele său, de 17 ani, un minor de 17 ani şi un alt bărbat, de 27 de ani, toţi din localitate.

Pe 12 februarie, Judecătoria Suceava a emis 4 autorizaţii de percheziţie la locuinţele persoanelor implicate în comiterea furtului, ocazie cu care, ieri, au fost efectuate  2 percheziţii la locuinţa şi stâna unuia dintre autori din comuna Muşeniţa şi 2 percheziţii în oraşul Liteni, la domiciliile celorlalţi.

Cu ocazia efectuării percheziţiilor, de la locuinţele acestora au fost recuperate un televizor şi două butelii de aragaz, provenind din furtul în dauna persoanei vătămate din Suceava, bunuri care au fost restituite acesteia.

Cercetările continuă, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

comments

comments




Leave a Reply

avatar