full screen background image

Oferte de studii superioare gratuite în Suedia şi Danemarca

Aula_Magna_Stockholm     Universităţi din Danemarca şi Suedia îşi vor prezenta ofertele de studii gratuite de licenţă şi master, în limba engleză, pe 21 decembrie, la Bucureşti, în cadrul evenimentului “Education on Tour”, informează organizatorii.

Evenimentul va avea loc pe 21 februarie, între orele 14.00 şi 17.00, la Hotelul Novotel din Bucureşti. Elevii şi studenţii interesaţi să-şi continue studiile în străinătate vor putea discuta personal cu reprezentanţii universităţilor despre programele oferite şi condiţiile de aplicare. Participarea este gratuită, iar înscrierile se fac pe site-ul www.eef.ro.

Învăţământul scandinav este gratuit pentru studenţii din Uniunea Europeană şi este printre cele mai bine cotate în topurile globale, remarcându-se prin calitatea şi dimensiunea aplicată a programelor de licenţă şi master în limbă engleză, precum şi oportunităţile de angajare după absolvire. Materiile şi subiectele sunt special concepute de către firme şi companii, de către potenţialii angajatori, astfel încât atunci când studentul se lansează pe piaţă muncii, să fie perfect pregătit să activeze în domeniul în care a terminat studiile, au precizat organizatorii, într-un comunicat de presă.

Pe lângă faptul că studiile de licenţă şi master sunt gratuite în Danemarca, din acest an studenţii din UE primesc o bursă din partea statului danez în valoare de 720 de euro, în cazul în care demonstrează că lucrează legal, în regim part-time, nu mai mult de 10-12 ore pe săptămână.

Education on Tour este organizat în România de către IEC – Internaţional Education Center şi EDvisory Education, organizaţii care îşi propun să promoveze şi să faciliteze studiile în străinătate pentru elevii şi studenţii români.

comments

comments




Leave a Reply

avatar