full screen background image

Bebeluş de 11 luni, în plasament la o familie din Şcheia, opărit cu apă fierbinte

upu     Aseară, în jurul orei 18.15, Poliţia Comunală Şcheia a fost sesizată despre faptul că, la Spitalul Judeţean Suceava, s-a prezentat o femeie de 48 ani, din comuna Șcheia, împreună cu un copil în vârstă de 11 luni, pe care-l are în plasament, și care, în data de 9 februarie, a suferit mai multe arsuri pe corp.

La faţa locului, s-a deplasat un echipaj mixt poliție-jandarmi, care a constatat că  femeia are spre creștere, în plasament, doi copii cu vârstele de 9 ani, respectiv 11 luni.

Pe 9 februarie, între orele 18.00 – 19.00, în timp ce aceasta desfășura diferite activități prin bucătărie, minorul de 11 luni s-a urcat pe o treaptă din dreptul aragazului și a tras de mânerul unui recipient cu apă fierbinte, vărsând o parte din lichid peste el.

Din declarația femeii. s-a stabilit că. inițial. crezând că-l poate trata la domiciliu, a aplicat pe arsura de pe corpul minorului diverse medicamente, prezentându-se la spital abia în 12 februarie.

În cauză se efectuează cercetări faţă de cea în cauză, sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, urmând să se dispună procedural.

Despre producerea evenimentului a fost sesizată și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecție a Copilului Suceava.

comments

comments




Leave a Reply

avatar