full screen background image

Aplicarea măsurilor din Strategia fiscal bugetară

rovana plumb     Vicepreşedintele PSD Rovana Plumb consideră că aplicarea măsurilor din Strategia fiscal bugetară pentru perioada 2014-2016 arată preocupare atât pentru ajutorarea celor cu venituri mici, cât şi pentru reducerea presiunii fiscale pentru mediul de afaceri.

Potrivit unui comunicat transmis AGERPRES, Rovana Plumb afirmă că măsurile din Strategia fiscal bugetară provin din oferta electorală asumată încă din 2012 şi din programul de guvernare al USL, iar faptul că Guvernul doreşte să le implementeze arată consecvenţă şi seriozitate.

“Atât în campania electorală din 2012, cât şi în programul de guvernare al USL, ne-am asumat o serie de măsuri menite să-i ajute pe cei cu venituri mici şi să sprijine economia.

Măsurile se regăsesc în Strategia fiscal bugetară pentru perioada 2014-2016 a Guvernului României, iar acest lucru nu ar trebui să mire pe nimeni. Sunt obiective asumate încă din 2012 şi pe care vrem să le punem în aplicare. Acest lucru arată că suntem consecvenţi şi că ne menţinem cuvântul dat în faţa cetăţenilor”, a declarat Rovana Plumb.

comments

comments




Leave a Reply

avatar