full screen background image

Amenzi de peste 150.000 de lei date de poliţiştii rutieri, în 3 zile de controale

iarna-politist     În perioada 7-9 februarie, Serviciul Rutier Suceava, împreună cu formaţiunile de profil din teritoriu, a organizat şi desfăşurat acţiuni tematice pe drumurile publice din judeţ, pe linia combaterii încălcării regimului legal de viteză şi depăşirii neregulamentare, precum şi pe linia prevenirii conducerii sub influenţa băuturilor alcoolice.

Au fost constatate 9 infracţiuni, fiind reţinute 26 de permise reţinute şi 14 •    certificate de înmatriculare.

Au fost aplicate 686 de sancţiuni contravenționale (din care 316 pentru încălcarea regimului de viteză), în valoare de 152.795 lei.

Exemple:

Pe 9 februarie, la ora 22.50, pe str. Nicu Gane, din mun. Fălticeni, a fost depistat un bărbat, de 35 de ani, din localitate, în timp ce conducea auto având o alcoolemie în aerul expirat de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, recoltându-i-se probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Un alt tânăr, în vârstă de 33 ani, din comuna Ilişeşti, a condus auto, pe DN 17, în localitatea Ilişeşti, fără a poseda permis de conducere.

În după amiaza zilei de 9 februarie, la ora 16.00, pe DN 2 – E 85, pe raza localității Vadu Moldovei, a fost depistat un bărbat, de 36 de ani, din municipiul Bucureşti, care conducea autoturismul, fiind înregistrat de aparatul radar cu viteza de 113 km/h, pe un sector de drum cu limitare de 60 km/h.
S-a procedat la sancţionarea contravenţională a conducătorului auto şi la reţinerea permisului de conducere, pentru o perioadă de 90 de zile.

comments

comments




Leave a Reply

avatar