full screen background image

Târgul de nunţi “TREND MARIAJ”, la Shopping City Suceava

trend mariaj     Luna februarie este luna nunţilor şi a îndrăgostiţilor la Shopping City Suceava!

Shopping City Suceava organizează, în perioada 14 – 16 februarie, târgul de nunţi “Trend Mariaj”, eveniment dedicat viitorilor miri.

Dacă îţi doreşti o nuntă de vis şi vrei să te pregăteşti pentru cel mai aşteptat moment din viaţa ta, eşti invitat la târgul de nunţi din incinta Shopping City Suceava.

Fie că îţi doreşti să pui la punct ultimele detalii, ori să alegi o gamă complexă de servicii, expozanţii te aşteaptă cu ultimele tendinţe în domeniul nunţilor.

În cadrul târgului, vor fi prezentate de la cele mai spectaculoase locaţii, până la cele mai frumoase rochii de mireasă şi cele mai elegante costume de mire.

De altfel, nelipsite vor fi şi celelalte elemente esenţiale pentru o nuntă unică: verighete/bijuterii, decoraţiuni sală/aranjamente florale, sonorizare/interpreţi, pachete foto/video, invitaţii, lumini ambientale, make-up şi hair-styling, cofetării/patiserii etc.

Pe întreaga durată a târgului, vor fi surprize şi premii pentru vizitatori, iar pe 14 februarie, între orele 15:00 – 18:00, atât viitorii miri cât şi cei care doresc să-şi reînnoiască jurămintele sunt aşteptaţi de Cupidon la ceremoniile de “Căsătorie pentru 1 zi”.

Pe lângă momente artistice şi prezentări de rochii de mireasă, costume de mire şi ţinute de ocazie, expozanții târgului vor oferi reduceri şi promoții speciale la încheierea contractelor.

Pe 16 februarie, începând cu ora 17:00, tinerii îndrăgostiţi, dar şi publicul sucevean, se vor putea bucura de un super concert susţinut de CONNECT-R.

“Trend Mariaj”, târgul de nunţi de la Shopping City Suceava, va putea fi vizitat zilnic, între orele 09:00 – 21:00.

comments

comments




Leave a Reply

avatar