full screen background image

O femeie a reclamat un accident, la câteva zile după ce acesta s-a produs

Spitalul Judetean 22     La sediul Poliţiei Municipiului Suceava s-a prezentat, ieri, Elisaveta C., de 58 de ani, din municipiul Suceava, care a reclamat faptul că, pe 30 ianuarie, a fost victima unui accident rutier, produs pe str. Ion Irimescu, din localitate.

La plângere, a anexat certificatul medico-legal, din 3 februarie, emis de S.J.M.L. Suceava, din care rezultă că aceasta prezintă fractura unei coaste, necesitând pentru vindecare 17-18 zile de îngrijiri medicale.

În conţinutul plângerii, petenta precizează că, după producerea evenimentului, nu s-a prezentat la nici o unitate spitalicească pentru consultaţii şi nici nu a anunţat evenimentul, iar ulterior, pe 3 februarie s-a prezentat la S.J.M.L. Suceava, de unde a obţinut certificatul menţionat, pe care l-a anexat la plângere.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că, în ziua de 30 ianuarie, la ora 17.00, la sediul Poliţiei Municipiului Suceava s-a prezentat Daniel S., de 30 de ani, din oraşul Salcea, care a declarat că, în jurul orei 16.30, în timp ce conducea autoturismul, pe str. Ion Irimescu, din mun. Suceava, din direcţia Moara spre Suceava, a surprins şi accidentat o persoană de sex feminin, care s-a angajat în traversare prin spatele unui microbuz maxi-taxi, fără să se asigure.

Pentru a evita pietonul, a tras dreapta de volan, şi, totuşi, a acroşat-o, cu oglinda retrovizoare stânga, a intrat într-un morman de zăpadă şi a intrat în coliziune cu un autoturism parcat în faţa imobilului menţionat.

Daniel S. a mai declarat că persoana de sex feminin i-a zis că nu a păţit nimic şi nu doreşte să se deplaseze la spital şi nici la poliţie.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

După audierea şi testarea conducătorului auto, au fost efectuate verificări în zona producerii accidentului pentru a găsi victima, însă nu s-a reuşit identificarea acesteia.

Pe 31 ianuarie, la sediul Poliţiei s-a prezentat Elena C., proprietara autoturismului parcat, care a reclamat avarierea acestuia, fără însă a relata despre accidentarea vreunei persoane în cadrul evenimentului rutier.

Autoturismul implicat în accidentul rutier era echipat cu anvelope de iarnă.

Cercetările sunt continuate de către Biroul Rutier Suceava, faţă de Daniel S., sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

comments

comments




Leave a Reply

avatar