full screen background image

Cursuri de asistent manager în unitățile hoteliere, la Fălticeni

Colegiul-Vasile-Lovinescu-1024x768     Colegiul “Vasile Lovinescu” din Fălticeni va depune, la Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Preuniversitar (ARACIS), dosarul în vederea autorizării specializării de “Asistent manager în unitățile hoteliere”, care se doreşte a fi înfiinţată în cadrul şcolii postliceale ce funcţionează în cadrul colegiului.

Cererea este motivată de faptul că în zonă sunt numeroase unități hoteliere, pensiuni şi restaurante, şi că există cerere pentru astfel de specialiști.

Şșcoala postliceală din cadrul Colegiului “Vasile Lovinescu” oferă absolvenților de liceu, cu sau fără diplomă de bacalaureat, şi oportunitatea de a se pregăti în domeniul Topograf / Cadastru.

Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă “Sf. Andrei” din Gura Humorului a primit deja vizita ARACIS, în vederea acreditării a 3 specializări, din cadrul claselor profesionale ale unității.

Este vorba despre specializările “Fabricarea produselor din lemn” (calificarea tâmplar universal), “Industrie textilă şi pielărie” (calificarea confecționer produse textile) și “Turism şi alimentaţie” (calificarea bucătar).

comments

comments




Leave a Reply

avatar