full screen background image

Dosar penal pentru furt de energie electrică, la Câmpulung

contor electric      Aseară, la ora 19.15, Eugenia M., din municipiul Câmpulung Moldovenesc, a sesizat, prin “S.N.U.A.U 112”, faptul că a izbucnit un incendiu la instalaţia electrică de la locuinţa sa.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti, împreună cu un echipaj de pompieri şi lucrători din cadrul E-ON Moldova, ocazie cu care incendiul produs în holul de acces al imobilului a fost localizat şi stins, stabilindu-se că s-a produs ca urmare a unui scurtcircuit la instalaţia electrică.

Reprezentanţii E-ON au procedat la examinarea sistemului de alimentare electrică, constatând faptul că acesta prezintă conductoare improvizate, care nu permit înregistrarea energiei electrice consumate, sens în care a fost ridicat pentru cercetări contorul electric şi porţiunea de legătură improvizată.

În urma verificărilor s-a stabilit că în imobil locuiau, cu chirie, Eugenia M., împreună cu cei 3 copii minori şi Georgeta U., imobilul aparţinând lui Dorel P., de 53 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, persoane care au declarat faptul că nu aveau la cunoştinţă despre improvizaţia de la sistemul electric care a dus la producerea incendiului.

În urma evenimentului nu au rezultat victime, fiind distrusă doar o porţiune din tencuiala peretelui holului, valoarea pagubelor fiind de circa 200 de lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal faţă de Dorel P., sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt de energie electrică şi distrugere din culpă, urmând să se dispună procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar