full screen background image

Restricţiile ridicate la frontiera României cu Serbia

tiruri     Poliţia de Frontieră Timişoara anunţă, marţi, că au fost ridicate restricţiile pentru autovehiculele de marfă la punctele de trecere a frontierei dintre România şi Serbia, la Moraviţa şi Jimbolia, în judeţul Timiş, şi Naidăş, judeţul Caraş-Severin.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, marţi, de Poliţia de Frontieră Timişoara, au fost ridicate restricţiile la frontiera româno-sârbă pentru autovehiculele de marfă în punctele de trecere de la Moraviţa şi Jimbolia, judeţul Timiş, şi Naidăş, judeţul Caraş-Severin, restricţii impuse vineri din cauza vântului puternic.

Conform sursei citate, în cazul în care situaţia o va impune, va fi suplimentat personalul din vămi pentru evitarea aglomeraţiei şi pentru realizarea unui control fluent.

“Totodată, poliţiştii de frontieră vor asigura în permanenţă sprijin participanţilor la trafic şi împreună cu autorităţile competente vor acţiona în comun în vederea intervenţiei în caz de urgenţă”, mai menţionează sursa citată.

Vineri, autorităţile române au anunţat oprirea traficului pentru autovehiculele de marfă în Vama Moraviţa din judeţul Timiş, iar vineri seară aceeaşi măsură a fost luată în vămile Jimbolia şi Naidăş, din cauza vântului puternic care a viscolit zăpada.

comments

comments




Leave a Reply

avatar