full screen background image

Şase infractori condamnaţi la închisoare, încarceraţi miercuri în arestul IPJ Suceava

arestat      Şase autori de infracţiuni au ajuns, ieri, în arestul IPJ Suceava, după ce au primit condamnări cu pedepse privative de libertate, în dosarele penale instrumentate de poliţiştii suceveni.

Poliţiştii au pus în executare mandatul de executare a pedepsei închisorii, din 29 ianuarie, emis de Judecătoria Rădăuţi, privindu-l pe Victor P., de 32 ani din localitate, condamnat la 1 an de închisoare, pentru comiterea infracţiunii de “ucidere din culpă”.

Judecătoria Suceava a emis mandat de arestare preventivă, pentru 29 de zile, într-o altă cauză instrumentată de poliţiştii suceveni, privindu-l pe Petrică C., de 22 de ani, din orașul Liteni, pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală.

De asemenea, Postul de poliţie Vereşti a primit spre executare mandatul de executare a pedepsei închisorii, din 29 ianuarie, emis de Judecătoria Suceava, privindu-l pe Vasile V., de 21 de ani, din localitate,  condamnat la 6 luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de “lovire sau alte violenţe”.

Tot ieri, la ora 16.08, agenții Postului de poliţie Moara, i-au identificat pe raza satului Frumoasa, pe Riciard G., de 33 de ani, şi Marian G., de 28 de ani, ambii din municipiul Suceava, împotriva cărora Tribunalul Bacău a emis mandate de executare a pedepsei închisorii, fiecare având de executat câte 5 ani de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de “complicitate la contrabandă”.

La ora 18.15, Postul Ipotești a primit spre executare mandatul de executare a pedepsei închisorii, din 29 ianuarie, emis de Judecătoria Suceava, privindu-l pe Nicolae H., de 29 de ani, din localitate, condamnat la executarea a 4 luni de închisoare.

comments

comments




Leave a Reply

avatar