full screen background image

A fost semnat contractul pentru construcţia staţiilor de transfer a deşeurilor

contract cj 3001     Astăzi, la Palatul Administrativ Suceava, Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a semnat contractul pentru construcţia staţiilor de transfer, din cadrul proiectului “Sistem de management integrat al deşeurilor în judeţul Suceava”.

Nechifor a declarat că firma câştigătoare este IRIDEX Group Construcţii SRL, din Voluntari, pentru o valoare de peste 10,5 milioane de lei.

Durata de execuţie a lucrării este de un an de la semnare.

Nechifor: “Constructorul şi-a asumat realizarea cât mai rapidă a proiectului. Ţinând cont de condiţiile meteo, ne propunem sa îl finalizăm mai repede. Am încrederea că se va realiza.”

Directorul general al IRIDEX, Valentin Feodorov: “Lucrarea nu prezintă dificultăţi de execuţie. Sper ca, la finele lunii noiembrie, să o finalizăm. Am mai facut lucrări similare în alte patru judeţe. Vă asigur că societatea e pregătitî cu tot ceeea ce trebuie şi că ne vom da interesul să o executăm.”

Proiectul are ca scop implementarea unui sistem de management integrat al deşeurilor la nivelul întregului judeţ, care să îmbunătăţească atât calitatea vieţii, cât şi pe cea a mediului, si să corespundă, din punct de vedere al protecţiei mediului, cu cerinţele legislaţiei române şi europene.

comments

comments




Leave a Reply

avatar