full screen background image

Tânăr de 22 de ani din Liteni, arestat după ce a bătut un consătean

arestat     În noaptea de 26 ianuarie, la ora 03.00, Poliţia orașului Liteni a fost sesizată cu privire la faptul că Ionuț  R., de 23 de ani, a fost agresat de Petrică C., de 22 de ani, ambii din localitate.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că, după ce au ieșit de la o discotecă și se deplasau spre domiciliu, între cei doi a izbucnit un conflict spontan, ocazie cu care Petrică C. i-a aplicat o lovitură cu pumnul, în zona feței, lui Ionuț R., după care a fugit de la faţa locului.

Victima a fost preluată de un echipaj de ambulanţă și transportată la spital, pentru îngrijiri medicale.

Ieri, partea vătămată s-a prezentat la Serviciul de Medicină Legală Suceava, unde i-a fost eliberat certificat medico-legal, din care rezultă că leziunile suferite pot necesita pentru vindecare un număr de 45 – 50 de zile îngrijiri medicale.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava a confirmat începerea urmăririi penale față de învinuitul Petrică C., pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală, fapt pentru care s-a procedat la reținerea și introducerea în arestul I.P.J. Suceava a suspectului,  pentru o perioadă de 24 ore.

Astăzi, agresorul urmează să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava, cu propunere de arestare preventivă.

comments

comments




Leave a Reply

avatar