full screen background image

Pitbull și Jennifer Lopez cântă imnul Campionatului Mondial de Fotbal 2014

Jennifer Lopez si Pitbull     Melodia oficială a Campionatului Mondial de Fotbal 2014 din Brazilia este cântată de Pitbull și Jennifer Lopez alături de Claudia Leitte.
Melodia oficială a Campionatului Mondial de Fotbal 2014 ce se desfășoară în Brazilia se intitulează “We Are One (Ole Ola)”. Aceasta este intrepretată de Pitbull și Jennifer Lopez în colaborare cu Claudia Leitte, o cântăreață din Brazilia. “We Are One (Ole Ola)” va fi cântată în premieră la ceremonia de deschidere programată pentru data de 12 iunie, la Arena de Sao Paulo.
Mă simt onorat să fiu alături de Jennifer Lopez și Claudia Leitte la FIFA World Cup. Cred cu tărie că acest joc minunat și puterea muzicii vor ajuta la apropierea oamenilor, pentru că suntem mai buni atunci când suntem uniți, a spus Pitbull.
Am crescut într-o casă în care fotbalul era iubit, astfel că sunt foarte încântată să cânt la Ceremonia de Deschidere a Campionatului Mondial alături de Pitbull și Claudia Leitte. Este o celebrare incredibilă a unității la nivel global, al competiției și al sportului, a precizat Lopez.
Sunt extrem de bucuroasă să-mi reprezint țara la Campionatul Mondial alături de doi artiști incredibili, pe care îi admir și îi respect. Îmi place să îmi împărtășesc cultura și tradițiile prin muzică! Campionatul Mondial este unul dintre cele mai mari evenimente de pe planetă și abia aștept să dansez samba cu Pitbull și Jennifer Lopez, în Brazilia!, a declarat Claudia Leitte.
“We Are One (Ole Ola)” va fi lansată înainte de începerea Campionatului Mondial și va fi inclusă pe albumul “Official 2014 FIFA World Cup”, care va fi lansat de Sony Music Entertainment.
Ultima piesa oficială a Campionatului Mondial a fost hitul “Waka Waka” interpretat de Shakira împreună cu grupul Freshly Ground din Africa de Sud. Până în prezent, melodia s-a vândut online în peste 17 milioane de exemplare, iar videoclipul are peste 600 de milioane de vizualizări pe YouTube.

 

comments

comments




Leave a Reply

avatar