full screen background image

Doi bărbaţi prinşi după ce au doborât un stâlp de telefonie pentru a fura cablul de cupru

cablu cupru     În cursul nopţii de ieri, la ora 04.00, reprezentantul unei societăţi de telefonie din Suceava a sesizat poliția despre faptul că a fost întreruptă rețeaua în zona Țibeni – Grănicești.

Polițiștii deplasați operativ la fața locului au identificat unul dintre stâlpii din lemn doborât, iar cele două fire din cupru tăiate și abandonate.

Cu ocazia cercetărilor, polițiștii au identificat, în alergare, pe câmpul din apropiere, un atelaj hipo, însoțit de două persoane, care se deplasau de la locul faptei spre comuna Dornești, procedându-se la urmărirea acestora.

Astfel, după un traseu de circa 7 km, într-un grajd, au fost identificați cei doi cai care erau uzi, plini de zăpadă și chiciură, iar deținătorul lor, Dumitru L., de 33 de ani, se afla la domiciliu, împreună cu Petrică F., de 21 de ani, din comuna Dorneşti.
Cu ocazia audierilor, cei doi nu au recunoscut fapta comisă.

În cauză s-a dispus măsura reținerii celor doi, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați instanței cu propunerea de arestare preventivă, în cursul zilei de azi.
Valoarea distrugerilor este de 8.000 de lei.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “distrugere” și “tentativă la furt calificat”.

comments

comments




Leave a Reply

avatar